Terminaalikatu 3, 67700 Kokkola 020 728 8288

Enable JavaScript to view protected content.

Koulutus

Järjestämme erilaisia sähköturvallisuus- ja koneturvallisuuskoulutuksia Kokkolassa ja sen lähialueilla. Kouluttajillamme on pitkä kokemus sähkö- ja koneturvallisuusasioista sekä hyvä säädöstuntemus.

Tarjoamme sähköturvallisuuskoulusta maallikoille, opastetuille henkilöille ja ammattilaisille. Koneturvallisuuskoulutusta löytyy aina perusteista asiantuntijatasoon asti.

Koulutusvalikoimaamme kuuluvat:

Sähköturvallisuus

Koneturvallisuuskoulusta meiltä saa seuraavista aiheista

Valikoimassamme olevat koneturvallisuuskoulutukset:

Näistä aiheista koulutamme koneturvallisuudessa:

Koulutukset pidetään luentoesityksinä toimitiloissamme Kokkolassa, ellei muuta paikkaa ole erikseen nimetty. Varaa paikkasi kurssille ajoissa, pääsääntöisesti viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Kurssi järjestetään, kun osallistujia on ilmoittautunut vähintään kurssille ilmoitetun minimiosallistujamäärän verran. Ilmoittautuneille toimitetaan vahvistus kurssista noin 5 työpäivää ennen tilaisuutta joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Jos olet ilmoittautunut kurssille, mutta et pääsekään paikalle, peruuta osallistumisesi viimeistään 2 työpäivää ennen kurssia. Muussa tapauksessa laskutamme puolet kurssin hinnasta.

Koulutuspalvelut myös tarpeidenne mukaan

Olisiko kuitenkin helpompi järjestää koulutus omissa tiloissanne? Sekin onnistuu!

Erilaiset kurssit voidaan räätälöidä vastaamaan tarpeitanne ja toiveitanne. Näin esimerkiksi koulutuksessa voidaan huomioida kattavasti juuri teidän toimintaanne liittyvät vaatimukset.

Sen lisäksi, että saatte juuri teille sopivan koulutuksen, järjestelystä saattaa koitua teille myös kustannushyötyä. Kun koulutukseen osallistujia on paljon, kulut osallistujaa kohden pienenevät. Teille ei myöskään tule ylimääräisiä matkustuskustannuksia ja voitte tulla koulutukseen työpaikallenne kuin tavallisena työpäivänä.

Mistä aiheista haluaisit koulutusta sähkö- ja koneturvallisuudessa?

Lähetä toivomuksesi Jouni Känsälälle sähköpostilla osoitteeseen Enable JavaScript to view protected content. tai soita numeroon 0400 866 853.


Tutustu rekisteriselosteeseen